Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31719
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Обработка экспериментальных данных кинетики гидролиза сахарозы
Authors Lebediev, Serhii Yuriiovych
Шапаренко, А.А.
ORCID
Keywords гидролиз сахарозы
гідроліз сахарози
hydrolysis of sucrose
Type Conference Papers
Date of Issue 2013
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31719
Publisher Сумский государственный университет
License
Citation Шапаренко, А.А. Обработка экспериментальных данных кинетики гидролиза сахарозы [Текст] / А.А. Шапаренко, С.Ю. Лебедев // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів фак-ту технічних систем та енергоефективних технологій, м. Суми, 23-26 квітня 2013 р.: у 2-х ч. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2013. - Ч.1. - С. 109.
Abstract В данной работе рассматривается обработка экспериментальных данных кинетики гидролиза сахарозы. При цитировании документа, используйте ссылку http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/31719
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Australia Australia
1
Canada Canada
1
France France
3
Germany Germany
16
Ireland Ireland
9767
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Romania Romania
1
Russia Russia
10
Singapore Singapore
1
Turkey Turkey
4
Ukraine Ukraine
125876
United Kingdom United Kingdom
64160
United States United States
996678
Unknown Country Unknown Country
125875

Downloads

China China
3
France France
2
Germany Germany
2
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Russia Russia
2
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
345246
United Kingdom United Kingdom
3666
United States United States
996678
Unknown Country Unknown Country
66

Files

File Size Format Downloads
Shaparenko2.pdf 128.6 kB Adobe PDF 1345669

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.