Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3185
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Визначення стратегічних управлінських рішень в залежності від рівня задоволення потреб товаровиробників і споживачів |
Authors |
Illiashenko, Nataliia Serhiivna
|
ORCID | |
Keywords |
економіка України экономика Украины Ukraine`s economy |
Type | Article |
Date of Issue | 2008 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3185 |
Publisher | "ВТД "Університетська книга" |
License | |
Citation | Ілляшенко, Н.С. Визначення стратегічних управлінських рішень в залежності від рівня задоволення потреб товаровиробників і споживачів [Текст] / Н.С. Ілляшенко // Механізм регулювання економіки. — 2008. — №4, Т.1. — С.136-140. |
Abstract |
Розроблено рекомендації щодо прийняття стратегічних рішень з управління діяльністю підприємства в залежності від рівня задоволення власних потреб та потреб споживачів.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3185 Разработаны рекомендации относительно принятия стратегических решений с управления деятельностью предприятия в зависимости от уровня удовлетворения собственных потребностей и потребностей потребителей. При цитировании документа, используйте ссылку http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3185 |
Appears in Collections: |
Механізм регулювання економіки (Mechanism of Economic Regulation) |
Views
China
8325536
EU
1
Germany
522
Greece
1
Hong Kong SAR China
1
Iran
1
Ireland
112686
Japan
1
Lithuania
1
Netherlands
9
Poland
1
Russia
28
Singapore
1
Turkey
3
Ukraine
1009242
United Kingdom
519322
United States
16651071
Unknown Country
1009241
Downloads
Germany
523
Ireland
1
Italy
1
Russia
29401
Ukraine
3023408
United Kingdom
1
United States
16651070
Unknown Country
371
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
2.7 _лляшенко Н.doc | 92 kB | Microsoft Word | 19704776 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.