Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32074
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Рівень есенційності свинцю в організмі щурів |
Authors |
Husak, Yevheniia Volodymyrivna
![]() Hula, Viktoriia Ivanivna ![]() Pohorielov, Maksym Volodymyrovych ![]() |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-2217-3717 http://orcid.org/0000-0003-3869-5162 http://orcid.org/0000-0001-9372-7791 |
Keywords |
дослідження органів тварин исследования органов животных research of animal bodies свинець свинец lead |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32074 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Гусак, Є.В. Рівень есенційності свинцю в організмі щурів [Текст] / Є.В. Гусак, В.І. Гула, М.В. Погорєлов // Актуальні питання теоретичної та клінічної медицини : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 10-12 квітня 2013 р. / Відп. за вип. М.В. Погорєлов. — Суми : СумДУ, 2013. — С. 55-56. |
Abstract |
Останніми роками перспективним і актуальним є вивчення впливу забруднення оточуючого середовища важкими токсичними металами та визначення елементного статусу організму при мікроелементозах. Одним із таких елементів, який має 1-й клас токсичності є свинець, що проявляє антагоністичну дію до кальцію, накопичується в організмі і в першу чергу призводить до ураження органів кровотворення, нервової і видільної систем.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32074 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views

1

64614708

845807

1

477173

1

2

1951

1

7

1

3

3375423

1691605

96922063

335857565
Downloads

3

2

1

1

6739170

1

96922062

74
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Husak_Hula_Pohoryelov_svynets.pdf | 256.08 kB | Adobe PDF | 103661314 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.