Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32176
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Використання методів хроматографії у дослідженнях складу біомаси мукорового гриба Blakeslea trispora
Authors Логвінова, О.В.
ORCID
Keywords біохімія
биохимия
biochemistry
Type Conference Papers
Date of Issue 2013
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32176
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Логвінова, О.В. Використання методів хроматографії у дослідженнях складу біомаси мукорового гриба Blakeslea trispora [Текст] / О.В. Логвінова ; Наук. кер. Л.О. Прімова // Актуальні питання теоретичної та клінічної медицини : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 10-12 квітня 2013 р. / Відп. за вип. М.В. Погорєлов. — Суми : СумДУ, 2013. — С. 107-108.
Abstract Сучасний рівень розвитку біотехнології дозволяє використовувати міцеліальні гриби як продуценти широкого спектру хімічних сполук – регуляторів росту, антибіотиків, вітамінів, амінокислот, есенційних жирних кислоти тощо. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32176
Appears in Collections: Наукові видання (НН МІ)

Views

Australia Australia
1
France France
1
Germany Germany
16933
Greece Greece
8467
Ireland Ireland
98655
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
2
Russia Russia
27
Singapore Singapore
1
Turkey Turkey
21
Ukraine Ukraine
913213
United Kingdom United Kingdom
459430
United States United States
6315587
Unknown Country Unknown Country
7812393

Downloads

China China
3
Germany Germany
33838
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
2
Russia Russia
2
Turkey Turkey
328368
Ukraine Ukraine
913214
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
7812393
Unknown Country Unknown Country
7812394

Files

File Size Format Downloads
Lohvinova_biokhimiya.pdf 266.26 kB Adobe PDF 16900217

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.