Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32815
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Аналіз операцій злиття та поглинання |
Authors |
Antoniuk, Nataliia Anatoliivna
Бубенець, О.С. |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0001-8610-3219 |
Keywords |
операція злиття компаній операция слияния компаний operation merger операція поглинання операция поглощения operation of the absorption |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32815 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Антонюк, Н.А. Аналіз операцій злиття та поглинання [Текст] / Н.А. Антонюк, О.С. Бубенець // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 24-26 квітня 2013 р. / За заг. ред. О.В. Прокопенко. — Суми : СумДУ, 2013. — Т.4. — С. 157-159. |
Abstract |
Ефективність діяльності підприємств у сучасних умовах залежить від вчасно прийнятих економічно доцільних управлінських рішень. Одним зі шляхів забезпечення динамічного розвитку підприємства, збільшення його частки продукції на ринку та підвищення вартості підприємства є злиття та поглинання інших суб’єктів підприємництва.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/32815 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Australia
1
Canada
1
China
1
Czechia
1
EU
1
Germany
8
Greece
1
Ireland
33705
Lithuania
1
Netherlands
1
Norway
1
Russia
10
Singapore
1
Turkey
13
Ukraine
341578
United Kingdom
172960
United States
1164086
Unknown Country
55
Downloads
China
2
Czechia
1
Germany
2
Greece
1
Indonesia
1
Lithuania
1
Poland
1
Russia
5
Ukraine
1712424
United Kingdom
4340
United States
1712425
Unknown Country
443
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Antonyk_operation of the absorption.pdf | 284.29 kB | Adobe PDF | 3429646 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.