Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3284
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Вибір стратегії просування нової продукції в харчовій промисловості |
Authors |
Karpishchenko, Maryna Yuriivna
|
ORCID | |
Keywords |
стратегія інновація комплекс просування інструменти маркетингової політики цільовий ринок споживач |
Type | Article |
Date of Issue | 2010 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3284 |
Publisher | ТОВ "ВТД "Університетська книга" |
License | |
Citation | Карпіщенко, М.Ю. Вибір стратегії просування нової продукції в харчовій промисловості [Текст] / М.Ю. Карпіщенко // Маркетинг і менеджмент інновацій. — 2010. — №1. — С.52-56. |
Abstract |
У статті аналізується необхідність управління вибором стратегії просування нової продукції, а також розглядається приклад вибору стратегії просування нового товару на цільовий ринок за авторським алгоритмом.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3284 |
Appears in Collections: |
Маркетинг і менеджмент інновацій (Marketing and Management of Innovations) |
Views
Canada
1
China
6
Germany
556778
Greece
26283
Ireland
140160
Lithuania
1
Netherlands
5
Russia
20
Singapore
1
Turkey
5
Ukraine
2213164
United Kingdom
1113153
United States
31410063
Unknown Country
2213163
Downloads
China
2
Germany
404
Ireland
1
Lithuania
1
Netherlands
1
Russia
1
Ukraine
6359101
United Kingdom
1
United States
37672805
Unknown Country
556777
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Karpishchenko.pdf | 142.43 kB | Adobe PDF | 44589094 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.