Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3298
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Розроблення теоретико-методичного підходу щодо комплексної оцінки упаковки продукції в умовах інноваційного розвитку харчової промисловості |
Authors |
Bilovodska, Olena Anatoliivna
Hrymailo, Olena Volodymyrivna |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0003-3707-0734 |
Keywords |
упаковка показники харчова промисловість комплексна оцінка |
Type | Article |
Date of Issue | 2010 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3298 |
Publisher | ТОВ "ВТД "Університетська книга" |
License | |
Citation | Біловодська, О.А. Розроблення теоретико-методичного підходу щодо комплексної оцінки упаковки продукції в умовах інноваційного розвитку харчової промисловості [Текст] / О.А. Біловодська, О.В. Гримайло // Маркетинг і менеджмент інновацій. — 2010. — №1. — С.149-160. |
Abstract |
У статті розроблено теоретико%методичний підхід щодо комплексної оцінки упаковки
продукції харчової промисловості, який враховує запити споживачів та інтереси виробників, а
також запропоновано напрямки вдосконалення упаковки та підвищення рівня її відповідності
вимогам ринку.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/3298 |
Appears in Collections: |
Маркетинг і менеджмент інновацій (Marketing and Management of Innovations) |
Views
China
5
France
1
Germany
5925781
Greece
68295
Ireland
623145
Italy
2
Japan
1
Lithuania
1
Russia
36
Singapore
1139584538
Turkey
8
Ukraine
62126761
United Kingdom
31080455
United States
977633285
Unknown Country
-2015798221
Downloads
China
18503115
France
3
Germany
625
India
1
Ireland
1
Lithuania
1
Netherlands
1
Russia
2
Ukraine
167877029
United Kingdom
31080456
United States
-2015798221
Unknown Country
-2015798220
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Bilovods'ka.pdf | 218.55 kB | Adobe PDF | 480832089 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.