Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/33106
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Особливості побудови механізму банкрутства та фінансової санації банківської установи |
Authors |
Чайка, Т.В.
|
ORCID | |
Keywords |
фінансова санація финансовая санация financial readjustment |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/33106 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Чайка, Т.В. Особливості побудови механізму банкрутства та фінансової санації банківської установи [Текст] / Т.В. Чайка ; наук. кер. С.В. Похилько // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 24-26 квітня 2013 р. / За заг. ред. О.В. Прокопенко. — Суми : СумДУ, 2013. — Т.4. — С. 307-309. |
Abstract |
Досвід існування банківської системи України показав, що з кожним роком все більше банків зазнають негативного впливу різноманітних факторів, які спричиняють хвилі банкрутств.
В таких умовах, особливу актуальність набуває трансформація фінансово-організаційного механізму управління фінансовим оздоровленням (ФОМУФО) банківської установи або в разі її неможливості – банкрутства та ліквідації.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/33106 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Canada
1
Germany
6
Ireland
9020
Italy
1
Lithuania
1
Russia
10
Singapore
1
Sweden
1
Turkey
2
Ukraine
208352
United Kingdom
105981
United States
593736
Unknown Country
1125464
Downloads
China
2
France
2
Germany
2
Ireland
1
Lithuania
1
Russia
1
Ukraine
593736
United Kingdom
1
United States
1125464
Unknown Country
153
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Chayka_financial readjustment.pdf | 197.48 kB | Adobe PDF | 1719363 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.