Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34264
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Особливості соціально-економічного механізму управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості |
Other Titles |
Особенности социально-экономического механизма управления трудовым потенциалом предприятий пищевой промышленности Features of socio-economic mechanism of management labour potential of enterprises of food industry |
Authors |
Череп, А.В.
Дашко, І.М. |
ORCID | |
Keywords |
механізм трудовий потенціал кадри галузь харчова промисловість стимулювання праця якість життя дохід економічна криза. механизм трудовой потенциал кадры отрасль пищевая промышленность стимулирование труд качество жизни доход экономический кризис mechanism labour potential shots industry food industry stimulation labour quality of life profit economic crisis |
Type | Article |
Date of Issue | 2012 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34264 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Череп, А.В. Особливості соціально-економічного механізму управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості [Текст] / А.В. Череп, І.М. Дашко // Механізм регулювання економіки. — 2012. — №4. — С. 88-93. |
Abstract |
У статті розкрито особливості соціально-економічного механізму управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості. Визначені організаційні підходи та методологія дослідження трудового потенціалу підприємства. Розроблено рекомендації щодо подолання існуючих проблем економічного розвитку підприємств харчової промисловості.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34264 В статье раскрыты особенности социально-экономического механизма управления трудовым потенциалом предприятий пищевой промышленности. Определены организационные подходы и методология исследования трудового потенциала предприятия. Разработаны рекомендации относительно преодоления существующих проблем экономического развития предприятий пищевой промышленности. При цитировании документа, используйте ссылку http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34264 In the article the features of socio-economic mechanism of management are exposed by labour potential of enterprises of food industry. Certain organizational approaches and methodology of research of labour potential of enterprise. Worked out to recommendation in relation to overcoming of existent problems of economic development of enterprises of food industry. When you are citing the document, use the following link http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34264 |
Appears in Collections: |
Механізм регулювання економіки (Mechanism of Economic Regulation) |
Views

658567124

1

1

1

57804377

1

337414

1

3

14

-1720249140

1

22

17865356

2985811

1831202486

1702982489
Downloads

1831202486

1

2

4

337414

1

4

1

17865356

1

-1720249140

854469016
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
A_V_Sherep_I_M_Dashko_Features_of_socio_economic_mechanism_of_management_labour_potential_of_enterprises_of_food_industry.pdf | 473.2 kB | Adobe PDF | 983625146 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.