Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34455
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Контрольоване поверхневою кінетикою визрівання Оствальда пласких включень на межі зерен |
Other Titles |
Surface-Kinetics-Controlled Ostwald Ripening of Plane Precipitates at Grain Boundaries Контролируемое поверхностной кинетикой созревание Оствальда плоских включений на границе зерен |
Authors |
Коропов, О.В.
|
ORCID | |
Keywords |
Визрівання Оствальда Коалесценція Зародки Включення другої фази Атоми домішки Дифузія Поверхнева кінетика Критичний радіус Пересичення Функція розподілу включень за розмірами Густина включень Коефіцієнт заповнення Созревание Оствальда Коалесценция Зародыши Включения второй фазы Атомы примеси Диффузия Поверхностная кинетика Критический радиус Пересыщение Функция распределения включений по размерам Плотность включений Коэффициент заполнения Ostwald Ripening Coarsening Nuclei Precipitates Impurity Atoms Diffusion Surface Kinetics Critical Radius Supersaturation Precipitate Size Distribution Function Precipitate Density Factor of Filling |
Type | Article |
Date of Issue | 2014 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34455 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | О.В. Коропов, Ж. Нано- електрон. фіз. 6 № 1, 01025 (2014) |
Abstract |
Здійснено аналітичний аналіз визрівання Оствальда (коалесценції) пласких включень другої фа-
зи на межі зерен для випадку, коли ріст включень контролюється поверхневою кінетикою. Знайдені
асимптотичні характеристики процесу визрівання Оствальда.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34455 Проведен аналитический анализ созревания Оствальда (коалесценции) плоских включений вто- рой фазы на границе зерен в случае, когда рост включений контролируется поверхностной кинетикой. Найдены асимптотические характеристики процесса созревания Оствальда.Созревание Оствальда При цитировании документа, используйте ссылку http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34455 Ostwald ripening (coarsening) of plane precipitates was analytically analyzed at a grain boundary for the case when the precipitates growth is controlled by surface kinetics. Asymptotic characteristics of Ostwald ripening are found. When you are citing the document, use the following link http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34455 |
Appears in Collections: |
Журнал нано- та електронної фізики (Journal of nano- and electronic physics) |
Views
Canada
1
China
4
Germany
1030659
Greece
1
Ireland
772994
Italy
1
Lithuania
1
Morocco
1
Netherlands
5687
Pakistan
1
Russia
15
Singapore
111496090
Turkey
4
Ukraine
13027187
United Kingdom
6524015
United States
222992179
Unknown Country
66
Downloads
China
3
Germany
2
Indonesia
1
Lithuania
1
Poland
2
Russia
2
Slovakia
1
Ukraine
26053534
United Kingdom
1
United States
111496092
Unknown Country
82
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Koropov.pdf | 397.99 kB | Adobe PDF | 137549721 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.