Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34769
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Визначення вмісту консервантів та поживних речовин в продуктах харчування |
Authors |
Ляшенко, А.В.
|
ORCID | |
Keywords |
продукти харчування продукты питания food stuffs вміст консервантів содержание консервантов contents of preservatives |
Type | Article |
Date of Issue | 2014 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34769 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Ляшенко, А.В. Визначення вмісту консервантів та поживних речовин в продуктах харчування [Текст] / А.В. Ляшенко // Хімія: наука і практика: збірник тез доповідей ХI відкритого студентського науково-практичного семінару, м. Шостка, 19 березня 2014 р. / Відп. за вип. А.Г. Басов. - Суми: СумДУ, 2014. – C. 17. |
Abstract |
Актуальність роботи. Соки - найпоширеніші і найпопулярніші продукти харчування в Україні. Щоб розбиратися в продукції цього виду потрібні знання про сировину, технології виготовлення, методи ідентифікації продукту, важливо володіти інформацією про склад даних продуктів харчування, вплив їх компонентів на функції органів людини.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34769 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ШІ) |
Views

1

1

1

6669

2

5

1

70155

1

1

9

5

12799479

1

1

4116864

372033

7492997

25598957
Downloads

10

2

1

6

3

1

4116864

1

12799478

2186516
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Liashenko_food stuffs.pdf | 133.31 kB | Adobe PDF | 19102882 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.