Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34769
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Визначення вмісту консервантів та поживних речовин в продуктах харчування |
Authors |
Ляшенко, А.В.
|
ORCID | |
Keywords |
продукти харчування продукты питания food stuffs вміст консервантів содержание консервантов contents of preservatives |
Type | Article |
Date of Issue | 2014 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34769 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Ляшенко, А.В. Визначення вмісту консервантів та поживних речовин в продуктах харчування [Текст] / А.В. Ляшенко // Хімія: наука і практика: збірник тез доповідей ХI відкритого студентського науково-практичного семінару, м. Шостка, 19 березня 2014 р. / Відп. за вип. А.Г. Басов. - Суми: СумДУ, 2014. – C. 17. |
Abstract |
Актуальність роботи. Соки - найпоширеніші і найпопулярніші продукти харчування в Україні. Щоб розбиратися в продукції цього виду потрібні знання про сировину, технології виготовлення, методи ідентифікації продукту, важливо володіти інформацією про склад даних продуктів харчування, вплив їх компонентів на функції органів людини.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34769 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ШІ) |
Views
Argentina
1
Belgium
1
Canada
1
China
6669
EU
2
Germany
5
Greece
1
Ireland
70155
Italy
1
Lithuania
1
Poland
9
Russia
5
Singapore
12799479
Spain
1
Turkey
1
Ukraine
4116864
United Kingdom
372033
United States
7492997
Unknown Country
740730
Downloads
China
10
Germany
2
Lithuania
1
Poland
6
Russia
3
Singapore
1
Ukraine
4116864
United Kingdom
1
United States
12799478
Unknown Country
2186516
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Liashenko_food stuffs.pdf | 133.31 kB | Adobe PDF | 19102882 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.