Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/35734
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Рівні С-реактивного білка та швидкості осідання еритроцитів у хворих на подагру із супутнім метаболічним синдромом
Authors Orlovskyi, Oleksandr Viktorovych  
Шаповал, М.М.
Шищук, А.В.
ORCID http://orcid.org/0000-0001-7679-2858
Keywords метаболічний синдром
метаболический синдром
подагра
gout
Type Conference Papers
Date of Issue 2014
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/35734
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Орловський, О.В. Рівні С-реактивного білка та швидкості осідання еритроцитів у хворих на подагру із супутнім метаболічним синдромом [Текст] / О.В. Орловський, М.М. Шаповал, А.В. Шищук // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини : збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 16-18 квітня 2014 р. / М.В. Погорєлов. - Суми : СумДУ, 2014. - С. 36.
Abstract У хворих на подагру, а особливо у поєднанні з МС відзначено підвищення маркерів запального процесу. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/35734
Appears in Collections: Наукові видання (НН МІ)

Views

China China
1
Germany Germany
8
Greece Greece
1670
Indonesia Indonesia
1
Ireland Ireland
12941
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
5
Singapore Singapore
1
Turkey Turkey
3
Ukraine Ukraine
75967
United Kingdom United Kingdom
38401
United States United States
637434
Unknown Country Unknown Country
75966

Downloads

China China
22541
Germany Germany
2
Hong Kong SAR China Hong Kong SAR China
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
75968
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
842401
Unknown Country Unknown Country
26

Files

File Size Format Downloads
Orlovskyy_Shapoval_Shyshchuk.pdf 270.38 kB Adobe PDF 940943

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.