Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/35845
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Контрольоване поверхневою кінетикою визрівання Оствальда пласких включень на межі зерен |
Other Titles |
Surface-Kinetics-Controlled Ostwald Ripening of Plane Precipitates at Grain Boundaries Контролируемое поверхностной кинетикой созревание Оствальда плоских включений на границе зерен |
Authors |
Коропов, О.В.
|
ORCID | |
Keywords |
Визрівання Оствальда Коалесценція Зародки Включення другої фази Атоми домішки Дифузія Поверхнева кінетика Критичний радіус Пересичення Функція розподілу включень за розмірами Густина включень Коефіцієнт заповнення Ostwald Ripening Созревание Оствальда Коалесценция Зародыши Включения второй фазы Атомы примеси Диффузия Поверхностная кинетика Критический радиус Пересыщение Функция распределения включений по размерам Плотность включений Коэффициент заполнения Coarsening Nuclei Precipitates Impurity Atoms Diffusion Surface Kinetics Critical Radius Supersaturation Precipitate Size Distribution Function Precipitate Density Factor of Filling |
Type | Article |
Date of Issue | 2014 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/35845 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Коропов, О.В. Контрольоване поверхневою кінетикою визрівання Оствальда пласких включень на межі зерен [Текст] / О.В. Коропов // Журнал нано- та електронної фізики. — 2014. — Т.6, №1. — 01025. |
Abstract |
Здійснено аналітичний аналіз визрівання Оствальда (коалесценції) пласких включень другої фази на межі зерен для випадку, коли ріст включень контролюється поверхневою кінетикою. Знайдені асимптотичні характеристики процесу визрівання Оствальда.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/35845 Проведен аналитический анализ созревания Оствальда (коалесценции) плоских включений второй фазы на границе зерен в случае, когда рост включений контролируется поверхностной кинетикой. Найдены асимптотические характеристики процесса созревания Оствальда. При цитировании документа, используйте ссылку http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/35845 Ostwald ripening (coarsening) of plane precipitates was analytically analyzed at a grain boundary for the case when the precipitates growth is controlled by surface kinetics. Asymptotic characteristics of Ostwald ripening are found. When you are citing the document, use the following link http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/35845 |
Appears in Collections: |
Журнал нано- та електронної фізики (Journal of nano- and electronic physics) |
Views
Australia
1
Belgium
1
China
22
Germany
181067832
Greece
641870
India
6989
Ireland
50983711
Lithuania
1
Netherlands
6991
Russia
6
Spain
1
Turkey
3
Ukraine
120208
United Kingdom
1051172355
United States
-1333311239
Unknown Country
4550456
Downloads
China
3
Germany
2
Lithuania
1
Poland
1
Ukraine
-903995284
United Kingdom
1
United States
-1333311238
Unknown Country
25
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Koropov_Nuclei.pdf | 397.99 kB | Adobe PDF | 2057660807 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.