Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37019
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Вибір джерел та методів залучення банківського персоналу |
Authors |
Григор'єв, О.І.
|
ORCID | |
Keywords |
банківський персонал банковский персонал bank staff банківський менеджмент банковский менеджмент banking management |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2014 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37019 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Григор’єв, О.І. Вибір джерел та методів залучення банківського персоналу [Текст] / О.І. Григор’єв; наук. кер. М.М. Петрушенко // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 6-8 травня 2014 р.: у 2-х т. / За заг. ред.: О.В. Прокопенко, О.В. Люльова. - Суми : СумДУ, 2014. - Т.1. - С. 229-230. |
Abstract |
Вибір джерела та методу залучення банківського персоналу є одним із перших та найважливіших етапів усього банківського менеджменту. Від того, яким чином буде залучений персонал, багато в чому залежить подальша ефективність сумісної діяльності трудового колективу та взагалі, успішність банку не тільки в короткостроковій, але й в довгостроковій перспективі.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37019 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
France
10495
Germany
5
Indonesia
1
Ireland
197388788
Japan
1
Lithuania
1
Netherlands
10491
Russia
4
Ukraine
117724
United Kingdom
1386516948
United States
-1967184320
Unknown Country
40583
Downloads
China
5
Germany
2
Hong Kong SAR China
1
Ireland
1
Lithuania
1
Russia
4
Singapore
1
Ukraine
67145
United Kingdom
1386516947
United States
-383099277
Unknown Country
52
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
banking_management.pdf | 191.91 kB | Adobe PDF | 1003484882 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.