Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37027
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Виробництво та сертифікація екологічно чистих продуктів харчування |
Authors |
Марченко, Т.В.
|
ORCID | |
Keywords |
органічні продукти органические продукты organic products сертифікація сертификация certification |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2014 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37027 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Марченко, А. Виробництво та сертифікація екологічно чистих продуктів харчування [Текст] / Т.В. Марченко; наук. кер. О.В. Кубатко // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 6-8 травня 2014 р.: у 2-х т. / За заг. ред.: О.В. Прокопенко, О.В. Люльова. - Суми : СумДУ, 2014. - Т.2. - С. 68-69. |
Abstract |
Здоров'я нам дається один раз на все життя, саме тому дуже важливо зберегти його на довгі роки. Екологічно чисті продукти харчування, це смачна і здорова їжа, яка останнім часом стає все більше і більше популярною. На думку фахівців, відшукати зараз в магазині продукти, які не піддавалися абсолютно жодним змінам і не містили б абсолютно ніяких домішок, практично не можливо.
При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37027 |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Finland
1
Germany
13
India
135408413
Ireland
432718624
Japan
67704207
Lithuania
1
Netherlands
26906
Poland
2
Russia
3
Singapore
1
Turkey
1
Ukraine
-366994670
United Kingdom
735915756
United States
2089636330
Unknown Country
1471341626
Downloads
China
2
EU
1
France
2
Germany
2089636329
Indonesia
1
Ireland
32565576
Italy
1
Lithuania
1
Poland
1
Russia
7
Ukraine
67704208
United Kingdom
2559294
United States
135408413
Unknown Country
196
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Marchenko.pdf | 259.44 kB | Adobe PDF | -1967093264 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.