Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37288
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Підвищення інноваційної сприйнятливості до енергозбережних технологій в олійно-жировій галузі на основі удосконалення нормативно-організаційної бази |
Other Titles |
Increased susceptibility to the innovative energy-saving technologies in the oil and fat industry by improving regulatory and institutional framework Повышение инновационной восприимчивости к энергосберегающим технологиям в масложировой отрасли на основе совершенствования нормативно-организационной базы |
Authors |
Дюжев, В.Г.
Попов, М.О. |
ORCID | |
Keywords |
інноваційна сприйнятливість енергозбереження нормативно-організаційна база організаційно-економічний розділ корисні ефекти олійножирова галузь инновационная восприимчивость энергосбережение нормативно- организационная база организационно-экономический раздел полезные эффекты масложировая отрасль susceptibility innovative energy regulatory institutional framework organizational and economic profile beneficial effects of oil branch |
Type | Article |
Date of Issue | 2014 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37288 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Дюжев, В.Г. Підвищення інноваційної сприйнятливості до енергозбережних технологій в олійно-жировій галузі на основі удосконалення нормативно-організаційної бази [Текст] / В.Г. Дюжев, М.О. Попов // Маркетинг і менеджмент інновацій. - 2014. - № 3. - С. 21-28. |
Abstract |
У рамках статті розроблено етапи формування організаційно-економічного розділу галузевої
програми енергозбереження з метою підвищення рівня інноваційної сприйнятливості до
конкретних енергозбережних технологій. Наведено поле інформаційно-аналітичних потоків
забезпечення інноваційної сприйнятливості до енергозбережних заходів. Визначено та
систематизовано корисні типові ефекти від енергозбережних заходів на олійножирових
підприємствах В рамках статьи разработаны этапы формирования организационно-экономического раздела отраслевой программы энергосбережения с целью повышения уровня инновационной восприимчивости к конкретным энергосберегающим технологиям. Приведено поле информационно-аналитических потоков обеспечения инновационной восприимчивости к энергосберегающим мероприятиям. Определены и систематизированы полезные типовые эффекты энергосберегающих мероприятий на масложировых предприятиях. The aim of the article is to increase the susceptibility to innovative energy saving technologies in oil and fat industry basing on the formation of organizational and economic section of the regulatory framework of energy efficiency programs. |
Appears in Collections: |
Маркетинг і менеджмент інновацій (Marketing and Management of Innovations) |
Views
Australia
1
Canada
1
China
21418
Finland
1
Germany
187
Indonesia
1
Ireland
119052
Italy
1
Lithuania
1
Ukraine
3292734
United Kingdom
1653509
United States
26399269
Unknown Country
3292733
Downloads
China
4
France
474062
Germany
2
Indonesia
1
Lithuania
1
Russia
187
Ukraine
3292735
United Kingdom
1653508
United States
26399271
Unknown Country
17
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Dyuzhev_Popov.pdf | 381.22 kB | Adobe PDF | 31819788 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.