Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/374
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Підходи до удосконалення економічного мотивування екологізації виробництва |
Authors |
Prokopenko, Olha Volodymyrivna
|
ORCID | |
Keywords |
екологізація виробництва мотивування екологізації организация производства мотивация экологизации manufacture organization motivation greening |
Type | Article |
Date of Issue | 2005 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/374 |
Publisher | Видавництво СумДУ |
License | |
Citation | Прокопенко, О.В. Підходи до удосконалення економічного мотивування екологізації виробництва [Текст] / О.В. Прокопенко // Вісник Сумського державного університету. Серія Економіка. — 2005. — № 10(82). — С. 23-31. |
Abstract |
Theoretical approaches to improvement of economical motivation of production ecologization at state level are formed in the work by the author. In particular, basic problems of activity ecologization of domestic enterprises are exposed, economic methods of ecologization production motivation at state level are analyzed and defects are discovered, formed approach to determination of choice criteria of optimum methods of motivation.
When you are citing the document, use the following link http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/374 |
Appears in Collections: |
Вісник Сумського державного університету. Економіка (2009-2024) |
Views
China
3
France
14624
Germany
36957
Iran
2
Ireland
18858428
Japan
1
Kazakhstan
1
Lithuania
1
Netherlands
6
Poland
2844845
Russia
28
Singapore
-969869639
Turkey
4
Ukraine
1189081459
United Kingdom
594855914
United States
1864909798
Unknown Country
1189081458
Downloads
EU
1
France
6
Germany
624
Japan
1
Norway
1
Russia
425118
Ukraine
93137
United Kingdom
1
United States
-405153405
Unknown Country
372
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
10(82)_4.doc | 98 kB | Microsoft Word | -404634144 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.