Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37471
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Формування теорії ціноутворення та її вплив на методологію визначення ціни у промисловості |
Authors |
Olefirenko, Oleh Mykhailovych
|
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-6214-4590 |
Keywords |
ціноутворення ценообразование pricing промисловість промышленность industry |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37471 |
Publisher | ТОВ «ДД «Папірус» |
License | |
Citation | Олефіренко, О.М. Формування теорії ціноутворення та її вплив на методологію визначення ціни у промисловості [Текст] / О.М. Олефіренко // Маркетинг інновацій і інновації у маркетингу : збірник тез доповідей VІI Міжнародної науково-практичної конференції, 26-28 вересня 2013 р. / Відп. за вип. Ю.М. Гладенко. - Суми : ТОВ "ДД "Папірус", 2013. - С. 207-208. |
Abstract |
Як і сто років тому, однією з ключових проблем сучасного маркетингу були, є і залишаються питання визначення вартості товарів чи послуг та управління їх ціноутворенням за сферами бізнесу. Вартість перманентно залишається ключовим фактором визначення ціни на товар чи послугу, однак питання яку саме з базових парадигм (теорій вартості) визначення вартості потрібно враховувати при ціноутворенні в сучасних специфічних умовах ринку залишаються відкритими і сьогодні. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Canada
6670
France
2
Germany
9793984
Ireland
38907
Italy
3
Lithuania
1
Luxembourg
1
Netherlands
1112
Singapore
1
Ukraine
3154236
United Kingdom
284574
United States
5743771
Unknown Country
564700
Downloads
Canada
1
China
3
France
77815
Germany
9793983
Ireland
38909
Lithuania
1
Ukraine
564702
United Kingdom
1
United States
9793983
Unknown Country
9
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Olefirenko_industry.pdf | 174.23 kB | Adobe PDF | 20269407 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.