Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37472
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Аналіз основних характеристик високих технологій
Authors Omelianenko, Vitalii Anatoliiovych
ORCID
Keywords високі технології
высокие технологии
high-tech
фінансовий контроль
финансовый контроль
financial control
Type Conference Papers
Date of Issue 2013
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37472
Publisher ТОВ «ДД «Папірус»
License
Citation Омельяненко, В.А. Аналіз основних характеристик високих технологій [Текст] / В.А. Омельяненко // Маркетинг інновацій і інновації у маркетингу : збірник тез доповідей VІI Міжнародної науково-практичної конференції, 26-28 вересня 2013 р. / Відп. за вип. Ю.М. Гладенко. - Суми : ТОВ "ДД "Папірус", 2013. - С. 209-211.
Abstract Поняття «високі технології» (high-tech) сьогодні стало повсякденною практикою. Високими технологіями стали вважати все наукоємне, нове та складне. Відсутність чітких визначень обумовлює не розмежування між ознаками традиційних і високих технологій, що призводить до системних похибок оцінок при прогнозуванні, труднощах фінансового та екологічного контролю тощо.
Appears in Collections: Наукові видання (ННІ ФЕМ)

Views

Canada Canada
1
Germany Germany
54807718
Greece Greece
1
Ireland Ireland
169921
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Luxembourg Luxembourg
1
Netherlands Netherlands
5263
Slovakia Slovakia
1
Ukraine Ukraine
3993569
United Kingdom United Kingdom
2007313
United States United States
44100648
Unknown Country Unknown Country
3993568

Downloads

China China
14
France France
1
Germany Germany
54807719
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Poland Poland
5
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
3993570
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
54807720
Unknown Country Unknown Country
13

Files

File Size Format Downloads
Omelianenko_high-tech.pdf 187.22 kB Adobe PDF 113609046

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.