Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37597
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Формування програми лояльності клієнтів як чинник конкурентоспроможності компанії на ринку |
Authors |
Шапран, О.Є.
|
ORCID | |
Keywords |
конкурентоспроможність підприємства конкурентоспособность предприятия competitiveness of enterprises |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37597 |
Publisher | ТОВ «ДД «Папірус» |
License | |
Citation | Шапран, О.Є. Формування програми лояльності клієнтів як чинник конкурентоспроможності компанії на ринку [Текст] / О.Є. Шапран // Маркетинг інновацій і інновації у маркетингу : збірник тез доповідей VІI Міжнародної науково-практичної конференції, 26-28 вересня 2013 р. / Відп. за вип. Ю.М. Гладенко. - Суми : ТОВ "ДД "Папірус", 2013. - С. 289-290. |
Abstract |
Сьогодні стає очевидним той факт, що задоволеності споживачів уже недостатньо для підтримки конкурентоспроможності та зростання бізнесу. Це особливо актуально в умовах, коли на ринку пропонується багато однотипних товарів і послуг практично за однаковими цінами та рівнем якості. Саме тому все більше компаній впроваджують так звані «програми лояльності». Успішна програма лояльності може допомогти компанії втримувати тих покупців, які приносять найбільший прибуток, збільшити цінність тих, хто купує менше, і дозволить знизити витрати на випадкових клієнтів. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Canada
1
China
1
Denmark
1
Germany
18133
Ireland
6194
Lithuania
1
Russia
1
Spain
69943
Ukraine
1270131
United Kingdom
644131
United States
13445800
Unknown Country
1270130
Downloads
Germany
2
Lithuania
1
Romania
1
Spain
69944
Ukraine
1270132
United Kingdom
1
United States
16724468
Unknown Country
17
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Shapran_competitiveness of enterprises.pdf | 197.64 kB | Adobe PDF | 18064566 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.