Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37949
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Формування критеріїв комплексної оцінки персоналу служби маркетингу |
Authors |
Bilovodska, Olena Anatoliivna
Кириченко, Т.В. |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0003-3707-0734 |
Keywords |
служба маркетингу служба маркетинга service marketing персонал personnel |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2014 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37949 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Біловодська, О.А. Формування критеріїв комплексної оцінки персоналу служби маркетингу [Текст] / О.А. Біловодська, Т.В. Кириченко // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 6-8 травня 2014 р.: у 2-х т. / За заг. ред.: О.В. Прокопенко, О.В. Люльова. - Суми : СумДУ, 2014. - Т.2. - С. 149-150. |
Abstract |
В умовах пануючої жорсткої конкуренції, реалізація концепції маркетингу на підприємствах вимагає створення відповідної служби, яка вивчає маркетингове середовище, аналізує ринкову ситуацію та надає консультації щодо успішного існування на ринку. Для створення такої служби маркетингу потрібно мати висококваліфікований персонал, який, в умовах постійних змін зовнішнього середовища потрібно постійно оцінювати та навчати. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ННІ ФЕМ) |
Views
Canada
6620
EU
1
France
3
Germany
105743190
Greece
1
Ireland
413806
Italy
1
Lithuania
1
Netherlands
1104
Singapore
1
Ukraine
8011716
United Kingdom
4008065
United States
105743193
Unknown Country
8011715
Downloads
China
2
France
105743191
Germany
2947913
Lithuania
1
Poland
1
Russia
3
Singapore
1
Ukraine
23931029
United Kingdom
1
United States
85290152
Unknown Country
40
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Bilovodska.pdf | 223.34 kB | Adobe PDF | 217912334 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.