Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/38093
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Інноваційні розробки при викладанні навчального курсу «Термічна обробка» |
Authors |
Kharchenko, Nadiia Anatoliivna
|
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-4726-8894 |
Keywords |
термічна обробка термическая обработка heat treatment |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2014 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/38093 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Харченко, Н.А. Інноваційні розробки при викладанні навчального курсу «Термічна обробка» [Текс] / Н.А. Харченко // Електронні засоби та дистанційні технології для навчання протягом життя : тези доповідей X Міжнародної науково-методичної конференції, м. Суми, 13–14 листопада 2014 р. – Суми : Сумський державний університет, 2014. – С. 118-119. |
Abstract |
Сучасний темп розвитку науки, техніки, технологій і взагалі інформаційного простору вимагає від викладачів шукати нові форми та методи донесення інформації до студентів. На сьогодні, використання сучасних інформаційних можливостей є невід’ємною частиною навчального процесу. Відкриті освітні електронні ресурси надають можливість науковцям, викладачам та студентам вивчати, досліджувати та розвивати вже відомі технології в будь-якій галузі науки та техніки. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ФПКВ) |
Views
Canada
1
China
1
France
2
Germany
7
Greece
1
Hong Kong SAR China
1
Ireland
63342
Italy
1
Lithuania
1
Netherlands
2786
Russia
1
Singapore
2357404
Slovakia
2
Ukraine
1613830
United Kingdom
440700
United States
9192965
Unknown Country
75
Downloads
China
10
Estonia
9
France
2
Germany
16713
Ireland
1
Lithuania
1
Russia
1
Slovakia
1
Ukraine
2357403
United Kingdom
1
United States
13671122
Unknown Country
13671121
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Harchenko.pdf | 182.81 kB | Adobe PDF | 29716385 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.