Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/38628
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Клініко-епідеміологічні особливості перебігу гострих кишкових інфекцій, спричинених бактерійними та вірусними чинниками |
Authors |
Chemych, Oksana Mykolaivna
|
ORCID |
http://orcid.org/0000-0003-1332-2175 |
Keywords |
кишкова інфекція кишечная инфекция умовно патогенні мікроорганізми условно патогенные организмы шлунково-кишковий тракт желудочно-кишечный тракт |
Type | Masters thesis |
Date of Issue | 2015 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/38628 |
Publisher | Вид-во СумДУ |
License | |
Citation | Чемич, О.М. Клініко-епідеміологічні особливості перебігу гострих кишкових інфекцій, спричинених бактерійними та вірусними чинниками: робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра; спец.: 14.01.13 - інфекційні хвороби / О.М. Чемич; Наук. кер. Н.І. Ільїна. - Суми: СумДУ; Мед. ін-т, 2015. - 77 с. |
Abstract |
Мета роботи: Удосконалити критерії діагностики гострих кишкових інфекцій спричинених бактерійними і вірусними чинниками, сальмонелами на підставі визначення клініко-епідеміологічних та лабораторних особливостей перебігу хвороби. |
Appears in Collections: |
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (НН МІ) |
Views
Canada
1
China
1
France
41000389
Germany
314397003
Ireland
80546
Italy
2
Japan
1
Lithuania
1
Netherlands
934
Poland
1
Romania
1
Russia
3
Singapore
1
Sweden
1
Taiwan
1
Ukraine
6803047
United Arab Emirates
1
United Kingdom
3411069
United States
686893057
Unknown Country
1059389107
Downloads
Bangladesh
1
China
6
EU
4
France
23901724
Germany
3
India
1
Ireland
1
Italy
1
Lithuania
1
Netherlands
2
Norway
418
Russia
2
Singapore
1
Ukraine
686893236
United Kingdom
2
United States
686893058
Unknown Country
1059389243
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
mag_Chemych.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | -1837889592 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.