Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/39467
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Методи оцінювання ризику загальної безпеки продукції |
Authors |
Тарасенко, О.О.
Ivchenko, Oleksandr Volodymyrovych ![]() |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-4274-7693 |
Keywords |
стандартизація стандартизация standardization захист прав споживачів защита прав потребителей protection of consumers безпека продукції безопасность продукции security products |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2015 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/39467 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Тарасенко, О.О. Методи оцінювання ризику загальної безпеки продукції [Текст] / О.О. Тарасенко, О.В. Івченко // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студ. фак-ту технічних систем та енергоефективних технологій (м. Суми, 14-17 квітня 2015 р.) / Редкол.: О Г. Гусак, В.Г. Євтухов. — Суми : СумДУ, 2015. — Ч.1. — С. 62. |
Abstract |
Стандартизація повинна адаптуватися до вимог інновації та
вирішувати проблеми, які постають з розвитком глобалізації, еволюцією
технологій та нових економічних тенденцій розвитку світового ринку.
Приклад законодавства країн членів ЄС у сфері технічного
регулювання свідчить про запровадження так званого «Нового підходу» –
стандартизуються вимоги, які вважаються достатніми для досягнення цілей
громадського інтересу (безпека, здоров’я, захист екології тощо). |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views

2

25891622

2

202696

1

18249

1

1

7787756

1

922633

462134

51783244

922632
Downloads

51783243

3

2

1

1

1

922634

1

51783243

2
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
tarasenko.pdf | 258.08 kB | Adobe PDF | 104489131 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.