Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/39855
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title До питання про оздоровлення Чорного моря та забезпечення енергонезалежності України
Authors Kovalov, Ihor Oleksandrovych
Болгов, С.О.
ORCID
Keywords Чорне море
Черное море
Black Sea
енергонезалежність
энергонезависимость
Type Conference Papers
Date of Issue 2015
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/39855
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Ковальов, І.О. До питання про оздоровлення Чорного моря та забезпечення енергонезалежності України [Текст] / І.О. Ковальов, С.О. Болгов // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студ. фак-ту технічних систем та енергоефективних технологій (м. Суми, 14-17 квітня 2015 р.) / Редкол.: О Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2015. - Ч.2. - С. 75-76.
Abstract Відомо, що глибина Чорного моря в основному сягає 2000м, і що тільки верхній шар його вод товщиною 150-200м є придатним для життя. Решта об'єму містить розчинений сірководень в кількості від 0,1 до 0,2 мл/л на глибині 200м та до 13 мл/л біля дна.
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Argentina Argentina
1
Canada Canada
1
France France
1
Germany Germany
219
Ireland Ireland
10280
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
656
Russia Russia
1
Singapore Singapore
1
Spain Spain
1
Sweden Sweden
2625
Ukraine Ukraine
101037
United Kingdom United Kingdom
51175
United States United States
836975
Unknown Country Unknown Country
101036

Downloads

China China
2
France France
1
Germany Germany
2
Ireland Ireland
1
Israel Israel
1
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
302900
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
836972
Unknown Country Unknown Country
3

Files

File Size Format Downloads
Kovalov_Bolhov.pdf 557.05 kB Adobe PDF 1139885

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.