Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/39971
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Удосконалення способу шліфування біметалевих поверхонь |
Authors |
Alekseienko, Dmytro Mykhailovych
Шапошніков, Д.О. |
ORCID | |
Keywords |
обробка поверхні обработка поверхности surface treatment шліфувальний круг шлифовальный круг grinding wheel |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2014 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/39971 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Алексеєнко, Д.М. Удосконалення способу шліфування біметалевих поверхонь [Текст] / Д.М. Алексеєнко, Д.О. Шапошников // Сучасні технології у промисловому виробництві: матеріали та програма ІІІ Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції, м. Суми, 22-25 квітня 2014 р.: у 2-х ч. / Редкол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. — Суми: СумДУ, 2014. — Ч.1. — С. 54. |
Abstract |
При спільної обробці поверхні із загартованої і конструкційної сталі,де ширина ділянки останеї суттєво більша ширини ділянки із загартованої сталі, раціональні умови обробки не можуть бути реалізовані за сумісної обробки обох ділянок із-за невідповідності характеристики шліфувального круга для кожної із ділянок окремо. Для схожих умов існує конструкція комбінованого шліфувального круга що виконуе одночасну обробку поверхонь з позиціюванням внутрішнього круга відносно зовнішнього в осьовому напрямку. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views
Canada
1
China
244513
France
2
Germany
3
Ireland
8334
Lithuania
1
Netherlands
355
Singapore
1
Ukraine
81561
United Kingdom
41490
United States
1402543
Unknown Country
1860365
Downloads
China
2
France
1
Germany
2
Indonesia
1
Lithuania
1
Ukraine
244513
United Kingdom
1
United States
244513
Unknown Country
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Alekseenko_grinding wheel.pdf | 404.62 kB | Adobe PDF | 489035 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.