Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/40055
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Екологічні аспекти використання харчових добавок у харчуванні
Authors Ладика, А.
Yakhnenko, Olena Mykolaivna  
ORCID http://orcid.org/0000-0001-8455-1536
Keywords харчові добавки
пищевые добавки
food additives
токсичність
токсичность
Type Conference Papers
Date of Issue 2014
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/40055
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Ладика, А. Екологічні аспекти використання харчових добавок у харчуванні [Текст] / А. Ладика, О.М. Яхненко // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали та програма ІІІ Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції, м. Суми, 22-25 квітня 2014 р.: у 2-х ч. / Редкол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. — Суми : СумДУ, 2014. — Ч.2. — С. 46-47.
Abstract Під харчовими добавками розуміють речовини, що додаються спеціально в продукти харчування, для надання їм специфічних смаку, кольору, аромату, форми, консистенції й здатності до тривалого зберігання. Харчові добавки використовуються доволі давно (сіль,оцет,кориця тощо), але в сучасний час токсичності харчових добавок приділяється багато уваги.
Appears in Collections: Наукові видання (НН МІ)

Views

Australia Australia
1
Belgium Belgium
1
Canada Canada
1
France France
1
Germany Germany
4
Greece Greece
1
Ireland Ireland
1389
Italy Italy
2
Lithuania Lithuania
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
25592
United Kingdom United Kingdom
8721
United States United States
113901
Unknown Country Unknown Country
7

Downloads

China China
3
France France
1
Germany Germany
2
Indonesia Indonesia
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
78178
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
113900
Unknown Country Unknown Country
2

Files

File Size Format Downloads
laduka.pdf 396.87 kB Adobe PDF 192091

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.