Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/40079
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Розроблення технологічної схеми отримання біогазу з компосту
Authors Петріяко, Н.В.
Budonyi, Oleksandr Petrovych
ORCID
Keywords компостування
компостирование
біогаз
биогаз
biogas
переробка органічних відходів
переработка органических отходов
processing organic waste
Type Conference Papers
Date of Issue 2014
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/40079
Publisher
License
Citation Петріяко, Н.В. Розроблення технологічної схеми отримання біогазу з компосту [Текст] / Н.В. Петріяко, О.П. Будьоний // Сучасні технології у промисловому виробництві : матеріали та програма ІІІ Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції, м. Суми, 22-25 квітня 2014 р.: у 2-х ч. / Редкол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. — Суми : СумДУ, 2014. — Ч.2. — С. 55-56.
Abstract Компостування - це природний аеробний процес розкладання органічних відходів в аеробних умовах за участю біологічних організмів. Компост утворюється як результат часткового розкладання окремих продуктів, які містять органічну речовину й неорганічні баластові речовини. Процес компостування представляє собою складну взаємодію між органічними відходами, мікроорганізмами, вологою і киснем.
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Canada Canada
1
China China
27095734
Finland Finland
183199
France France
3
Germany Germany
81426
Greece Greece
1
Ireland Ireland
284970
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
7904888
United Kingdom United Kingdom
3953625
United States United States
93704175
Unknown Country Unknown Country
8860

Downloads

China China
9
France France
2
Germany Germany
2
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
14678757
United Kingdom United Kingdom
2362
United States United States
27095733
Unknown Country Unknown Country
26

Files

File Size Format Downloads
petriyako.pdf 396.08 kB Adobe PDF 41776893

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.