Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/40300
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | The optimization model of organic production in agricultural enterprises |
Other Titles |
Модель оптимизации производства органической продукции в сельскохозяйственных предприятиях Модель оптимізації виробництва органічної продукції у сільськогосподарських підприємствах |
Authors |
Zakharova, D.S.
|
ORCID | |
Keywords |
optimization model organic production agricultural enterprises productive efficiency модель оптимізації виробництво органічної продукції сільськогосподарські підприємства ефективність виробництва модель оптимизации производство органической продукции сельскохозяйственные предприятия эффективность производства |
Type | Article |
Date of Issue | 2015 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/40300 |
Publisher | Sumy State University |
License | |
Citation | Zakharova D. S. The optimization model of organic production in agricultural enterprises [Internet source] / D. S. Zakharova // Economic Processes Management: International Scientific E-Journal. – 2015. – № 2. |
Abstract |
У статті проведено аналіз факторів, що впливають на ефективність виробництва органічної продукції. Побудовано модель оптимізації структури виробництва органічної продукції рослинництва та тваринництва у сільськогосподарських підприємствах, що сприятиме підвищенню ефективності їх виробництва. Це забезпечить раціональне використання ресурсного потенціалу сільськогосподарських підприємств, збільшення обсягів виробництва органічної продукції та максимізацію прибутку. В статье проведён анализ факторов, которые влияют на эффективность производства органической продукции. Построена модель оптимизации структуры производства органической продукции растениеводства и животноводства в сельскохозяйственных предприятиях, что будет способствовать повышению эффективности их производства. Это обеспечит рациональное использование ресурсного потенциала сельскохозяйственных предприятий, увеличение объёмов производства органической продукции и максимизации прибыли. The analysis of the factors that affect the organic production efficiency are considered in the article. The optimization model of organic production in agricultural enterprises is done. It will increase organic production efficiency, provide the rational use of resource potential and maximize profit for agricultural enterprises. The volume of organic production will be increased. |
Appears in Collections: |
Economic Processes Management (Управління економічними процесами) |
Views
Bosnia & Herzegovina
1
Canada
1
China
1
France
2
Germany
58
Greece
1
India
1
Ireland
19454
Italy
2
Lithuania
1
Malaysia
1
Philippines
1
Russia
9
Switzerland
1
Ukraine
177029
United Kingdom
91433
United States
2855322
Unknown Country
177028
Downloads
China
12
Croatia
1
Czechia
1
France
1
Germany
1925269
India
12647
Indonesia
1
Lithuania
1
Russia
1
Ukraine
995217
United Kingdom
1
United States
2855321
Unknown Country
5
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Zakharova.pdf | 295.2 kB | Adobe PDF | 5788478 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.