Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/41051
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Фізика в молекулярній кулінарії |
Authors |
Воробйова, М.
Воробйова, П. |
ORCID | |
Keywords |
молекулярна кулінарія молекулярная кулинария molecular cooking |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2013 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/41051 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Воробйова, М. Фізика в молекулярній кулінарії [Текст] / М. Воробйова, П. Воробйова ; наук. кер. В.В. Коваль // Перший крок у науку : матеріали IV студентської конференції ф-ту електроніки та інформаційних технологій Суми, 28 квітня 2013 р. / Відп. за вип. С.І. Проценко. - Суми : СумДУ, 2013. - С. 77. |
Abstract |
Молекулярна кулінарія - це розділ кулінарної науки, основним
завданням якого є вивчення фізико-хімічних процесів які
відбуваються під час приготування їжі. Тобто це кулінарія, в основу
якої покладений принцип «головне не самі продукти, а ті хімічні
складові з яких вони складаються». |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ЕлІТ) |
Views
Canada
1
China
1
France
4218
Germany
3
Greece
1
Ireland
16708
Italy
2
Lithuania
1
Netherlands
368
Russia
1
Singapore
665547
Ukraine
390069
United Kingdom
195769
United States
2603790
Unknown Country
7
Downloads
China
182
EU
1
France
1
Germany
2
India
1
Lithuania
1
Russia
3
Ukraine
665546
United Kingdom
1
United States
2603791
Unknown Country
154
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Vorobyova.pdf | 241.15 kB | Adobe PDF | 3269683 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.