Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/41598
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Вплив температури ударного стиснення на фізичний стан і хімічні властивості поживних речовин |
Authors |
Kindia, Valerii Illich
Кузів, О.П. |
ORCID | |
Keywords |
поживні речовини питательные вещества nutrients |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2015 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/41598 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Кузів, О.П. Вплив температури ударного стиснення на фізичний стан і хімічні властивості поживних речовин [Текст] / О.П. Кузів, В.І. Кіндя // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини : збірник тез доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 23-24 квітня 2015 р. / Н.В. Деміхова. — Суми : СумДУ, 2015. — С. 130. |
Abstract |
Науковцям, які вивчають вплив плюсових температур на органічні речовини, відомо,
що висока температура навіть при короткочасній дії істотно впливає на фізичний стан і хімічні
властивості більшості поживних речовин в тому числі і таких полісахаридів, як крохмаль.
Крохмаль міститься в великих кількостях в зернівках і бобах рослин, де займає суттєву частку
поживних речовин людини і тварин, і істотно змінює свою структуру під дією температури. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views
Australia
1
Canada
639
China
1
France
3
Germany
3
Greece
3195
Ireland
12458
Japan
1
Lithuania
1
Sweden
1
Ukraine
243735
United Kingdom
61966
United States
687476
Unknown Country
1009492
Downloads
China
43439
Germany
2
India
1
Japan
1
Lithuania
1
Ukraine
243734
United Kingdom
1
United States
687475
Unknown Country
6
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Kuziv_Kindia.pdf | 643.61 kB | Adobe PDF | 974660 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.