Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/41913
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | К питанню можливих модифікацій хімічних речовин мікробного походження при їх використанні в поживних сумішах |
Authors |
Kindia, Valerii Illich
Ажар, А.В. |
ORCID | |
Keywords |
біотехнологічні продукти биотехнологические продукты biotechnological products |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2015 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/41913 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Ажар, А.В. К питанню можливих модифікацій хімічних речовин мікробного походження при їх використанні в поживних сумішах / А.В. Ажар, В.І. Кіндя // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини : збірник тез доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 23-24 квітня 2015 р. / Н.В. Деміхова. — Суми : СумДУ, 2015. — C. 111. |
Abstract |
Промислове виробництво біомас різних мікроорганізмів і їх використання в якості
сировини для вилучення гідрофільних, або ліпофільних біологічно активних речовин (гідро-
та ліповітамінів, пігментів, токоферолів, убіхінонів), або в якості інгредієнтів сумішей різного
цільового призначення (харчові, кормові), ставлять перед науковцями ряд питань, які пов'язані
з можливою модифікацією деяких хімічних компонентів біотехнологічних продуктів при їх
використанні в складі, наприклад кормових сумішей. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views
Belgium
1
Canada
1
China
4
France
295
Germany
288985
Greece
1
Ireland
51637
Lithuania
1
Netherlands
881
Serbia
1
South Korea
2
Sweden
5282
Ukraine
2555959
United Kingdom
1279741
United States
21145100
Unknown Country
53211743
Downloads
Belgium
1
China
2
Germany
10564
Lithuania
1
Sri Lanka
1
Ukraine
7667602
United Kingdom
1
United States
21145100
Unknown Country
53211744
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Azhar_Kindia.pdf | 752.62 kB | Adobe PDF | 82035016 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.