Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/42094
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Хімічний склад печінки щурів в нормі та за дії сублетальної гіпергідрії
Authors Bolotna, Iryna Vasylivna
Бумейстер, Л.В.
Киричок, А.В.
Козлова, А.В.
ORCID
Keywords печінка
печень
liver
гіпергідрія
гипергидрия
hyperhydria
Type Conference Papers
Date of Issue 2015
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/42094
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Хімічний склад печінки щурів в нормі та за дії сублетальної гіпергідрії / І.В. Болотна, Л.В. Бумейстер, А.В. Киричок, А.В. Козлова // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини : збірник тез доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 23-24 квітня 2015 р. / Н.В. Деміхова. — Суми : СумДУ, 2015. — С. 113-114.
Abstract У сучасній літературі майже відсутні відомості про вплив на печінку гіпергідратаційних порушень водно-сольового обміну організму, а дослідження саме хімічного складу печінки під впливом загальної гіпергідратації організму залишається актуальною науковою проблемою.
Appears in Collections: Наукові видання (НН МІ)

Views

Canada Canada
1
China China
1
France France
2
Germany Germany
2
Greece Greece
1
Ireland Ireland
58473
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
555
Serbia Serbia
1
Singapore Singapore
1813556
Sweden Sweden
4258
Ukraine Ukraine
629595
United Kingdom United Kingdom
316217
United States United States
10531627
Unknown Country Unknown Country
629594

Downloads

Algeria Algeria
1
Bulgaria Bulgaria
1
China China
316215
France France
1
Germany Germany
2
India India
1
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
1813555
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
10531627
Unknown Country Unknown Country
14

Files

File Size Format Downloads
Bolotna.pdf 999.99 kB Adobe PDF 12661420

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.