Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/42180
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Зміни пероксидного окислення ліпідів при пептичній виразці шлунка та дванадцятипалої кишки у поєднані з артеріальною гіпертензією та цукровим діабетом типу 2 |
Authors |
Федів, О.І.
Сіцінська, І.О. Волошина, Л.О. |
ORCID | |
Keywords |
виразка шлунка язва желудка peptic ulcer цукровий діабет сахарный диабет diabetes mellitus |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2015 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/42180 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Федів, О.І. Зміни пероксидного окислення ліпідів при пептичній виразці шлунка та дванадцятипалої кишки у поєднані з артеріальною гіпертензією та цукровим діабетом типу 2 / О.І. Федів, І.О. Сіцінська, Л.О. Волошина // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини : збірник тез доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 23-24 квітня 2015 р. / Н.В. Деміхова. — Суми : СумДУ, 2015. — С. 94-95. |
Abstract |
Відомо, що МА, як один із кінцевих продуктів ПОЛ, проявляє токсичну дію,
утворюючи “зшивки” біополімерів, а у хворих із підвищенням вмісту МА може бути однією з
причин деструкції структурних елементів слизової оболонки шлунка і дванадцятипалої
кишки, а також, зміни судинної стінки при артеріальній гіпертензії та цукрового діабету типу
2. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views
Australia
1
Canada
1
France
2
Germany
5
Greece
1
Ireland
8099
Lithuania
1
Singapore
1
Turkey
1
Ukraine
108390
United Kingdom
54819
United States
387832
Unknown Country
13
Downloads
China
4
France
1
Germany
3
Lithuania
1
Russia
1
Singapore
1
Thailand
1
Ukraine
559167
United Kingdom
1
United States
559166
Unknown Country
1
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Fediv.pdf | 1.06 MB | Adobe PDF | 1118347 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.