Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/42261
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Оцінка якості кісткової тканини після імплантації В(ZR-TI) сплава |
Authors |
Zaitseva, Nataliia Volodymyrivna
|
ORCID | |
Keywords |
імплантація имплантация implantation стоматологія стоматология stomatology |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2015 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/42261 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Зайцева, Н.В. Оцінка якості кісткової тканини після імплантації В(ZR-TI) сплава / Н.В. Зайцева // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини : збірник тез доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 23-24 квітня 2015 р. / Н.В. Деміхова. — Суми : СумДУ, 2015. — С. 124-125. |
Abstract |
Металеві та керамічні імплантати широко використовуються в ортопедії та
стоматології з метою відновлення будови та функції кісткового органу. Зазвичай,
імплантований матеріал знаходиться у тісному контакті з кістковою тканиною упродовж
усього життя пацієнта. Так, через широке використання зубних імплантатів у молодому віці
збільшує тривалість контакту на десятиліття. Відомо, що використання традиційних
імплантатів з титану та його сплавів може викликати перебудову кісткової тканини через зміну
навантаження на орган та поступове вивільнення металу в тканини. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views
Belgium
38452141
Canada
1
France
2
Germany
265565
Greece
1
Ireland
45474
Italy
1
Japan
11847379
Lithuania
1
Netherlands
304
Turkey
1
Ukraine
1039218
United Kingdom
520216
United States
38452143
Unknown Country
1039217
Downloads
China
4
Germany
3
Ireland
1
Lithuania
1
Thailand
1
Ukraine
3117369
United Kingdom
1
United States
23694757
Unknown Country
6
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Zaitseva.pdf | 1 MB | Adobe PDF | 26812143 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.