Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/42531
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Спосіб прогнозування часу спорожнення шлункового трансплантату, використаного для пластики резектованого стравоходу |
Authors |
Vynnychenko, Oleksandr Ihorovych
|
ORCID |
http://orcid.org/0000-0001-5651-0323 |
Keywords |
шлунковий трансплонтант внутрішньоабдомінальний тиск коефіцієнт витрати води |
Type | Patent |
Date of Issue | 2015 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/42531 |
Publisher | Державне підприємство "Український інститут промислової власності" (УКРПАТЕНТ) |
License | |
Citation | Пат. 97341 U Україна, МПК (2015.01) A61B 8/00. Спосіб прогнозування часу спорожнення шлункового трансплантату, використаного для пластики резектованого стравоходу / О.І. Винниченко (Україна); заявник та патентовласник Сумський держ. ун-т. - № u201410297; заявл. 22.09.2014; опубл. 10.03.2015, бюл. № 5. |
Abstract |
Спосіб прогнозування часу спорожнення шлункового трансплантату використаного для пластики резектованого стравоходу на моделі інтраторакального шлунку та пілоричного каналу, який включає оцінку ширини шлункового трансплантату, діаметру пілоричного отвору, який відрізняється тим, що додатково враховується враховується вплив щільності рідшій, та втілив негативного інтраплеврального та позитивного внутрішньоабдомінального тиску па час спорожнення за формулами. |
Appears in Collections: |
Патенти |
Views
Canada
1
Czechia
2
Denmark
1
France
4
Germany
7638451
Greece
5782
Ireland
44357
Lithuania
1
Luxembourg
1
Netherlands
966
Singapore
1
Taiwan
1
Ukraine
1032461
United Kingdom
309864
United States
7638452
Unknown Country
10
Downloads
China
3
France
1
Germany
7638450
Lithuania
1
Singapore
1
Thailand
1
Ukraine
2064620
United Kingdom
1
United States
6244993
Unknown Country
16670356
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
getdocument.pdf | 234.15 kB | Adobe PDF | 32618427 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.