Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/4259
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Шкала оценивания ECTS: инструкция к применению
Authors Chekalov, Oleksandr Petrovych
Babii, Mykhailo Semenovych  
Shapovalov, Serhii Pavlovych  
ORCID http://orcid.org/0000-0002-2925-857X
http://orcid.org/0000-0002-4936-9461
Keywords шкала оценивания ECTS
шкала оцінювання ECTS
scale estimation ECTS
Type Conference Papers
Date of Issue 2010
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/4259
Publisher Видавництво СумДУ
License
Citation Чекалов, А.П. Шкала оценивания ECTS: инструкция к применению [Текст] / А.П. Чекалов, М.С. Бабий, С. П. Шаповалов // Матеріали та програма науково-технічної конференції викладачів, співробітників, аспірантів і студентів факультету електроніки та інформаційних технологій : Суми, 19-23 квітня 2010 року / Відп. за вип. С.І. Проценко. — Суми : СумДУ, 2010. — С. 175-176.
Abstract
Appears in Collections: Наукові видання (ЕлІТ)

Views

Austria Austria
108727738
Belarus Belarus
1
Canada Canada
1
China China
1
EU EU
2
France France
3
Germany Germany
1359
Greece Greece
177698
Iran Iran
1
Ireland Ireland
2665229
Italy Italy
1
Kazakhstan Kazakhstan
2
Lithuania Lithuania
1
Moldova Moldova
3
Netherlands Netherlands
29623
Poland Poland
2
Russia Russia
76
Singapore Singapore
622249396
Slovakia Slovakia
1
Turkey Turkey
18
Ukraine Ukraine
36247001
United Kingdom United Kingdom
18301199
United States United States
-748264942
Unknown Country Unknown Country
36247000

Downloads

Belarus Belarus
1
China China
1
France France
1
Germany Germany
1360
India India
1
Japan Japan
1
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
108727737
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
-748264942
Unknown Country Unknown Country
201

Files

File Size Format Downloads
ElIT_2010.pdf 8.31 MB Adobe PDF -639535636

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.