Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/42821
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Сучасні клініко-лабораторні ознаки гострих кишкових інфекцій |
Authors |
Chemych, Oksana Mykolaivna
![]() Chemych, Mykola Dmytrovych ![]() Polovian, Kateryna Serhiivna |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0003-1332-2175 http://orcid.org/0000-0002-7085-5448 |
Keywords |
кишкові інфекції кишечные инфекции intestinal infections умовно патогенні мікроорганізми условно патогенная флора opportunistic microorganisms симптоми симптомы symptoms |
Type | Article |
Date of Issue | 2015 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/42821 |
Publisher | Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського |
License | |
Citation | Чемич, О.М. Сучасні клініко-лабораторні ознаки гострих кишкових інфекцій [Текст] / О.М. Чемич, М.Д. Чемич, К.С. Полов'ян // Інфекційні хвороби: поступи і проблеми в діагностиці, терапії та профілактиці : матеріали IX з'їзду інфекціоністів України, м. Тернопіль, 7-9 жовтня 2015 р. / Ред. кол.: М.А. Андрейчин, Н.А. Васильєва, О.А. Голубовська та ін. — Тернопіль : ТДМУ, 2015. — С. 129-132. |
Abstract |
Встановлені клініко-епідеміологічні та лабораторні особливості перебігу гострих кишкових інфекцій, спричинених бактерійними і вірусними чинниками. Установлены клинико-эпидемиологические и лабораторные особенности течения острых кишечных инфекций, вызванных бактериальными и вирусными факторами. Established clinical, epidemiological and laboratory features of acute intestinal infections caused by bacterial and viral factors. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views

1

1

2

3

18565240

2455

1

18940

1

2

1

1

1520495

464847

40657727

1520494
Downloads

1

1

1

3

1

1

1

4456259

1

18565240

10
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Chemych_O_Ternopil.pdf | 273.9 kB | Adobe PDF | 23021519 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.