Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/43947
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Використання модифікованих крохмалей у сучасних харчових продуктах |
Authors |
Денисенко, А.П.
|
ORCID | |
Keywords |
крохмаль крахмал starch модифікація модификация modification види крохмалю виды крахмала kind starch харчові продукти пищевые продукты foods |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2015 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/43947 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Денисенко, А.П. Використання модифікованих крохмалей у сучасних харчових продуктах [Текст] / А.П. Денисенко; кер. Ю.В. Ліцман // Перший крок у науку: матеріали VІІ студентської конференції, м. Суми, 20 грудня 2015 р. / Відп. за вип. М.Б. Оприско. — Суми: СумДУ, 2015. — С. 91. |
Abstract |
Крохмаль – це полісахарид, який містить амілозу, яка є біополімером нерозгалуженої будови та амілопектин - розгалуженої будови. В амілозі залишки α-D-глюкопіранози сполучені (1→4)-О-
глікозидними зв’язками, а в амілопектині наявні також (1→6)-О-глікозидні зв’язки. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ЕлІТ) |
Views
Canada
1
Finland
1
France
1
Germany
7613
Greece
1
Ireland
37620
Japan
4768745
Lithuania
1
Netherlands
671
Singapore
1
Sweden
1
Ukraine
440688
United Kingdom
221685
United States
21372922
Unknown Country
440686
Downloads
China
1
France
1
Germany
21372919
Ireland
1
Italy
1
Lithuania
1
Singapore
1
Ukraine
15455203
United Kingdom
1
United States
15455207
Unknown Country
5
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Denysenko_starch.pdf | 333.72 kB | Adobe PDF | 52283341 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.