Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/43947
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Використання модифікованих крохмалей у сучасних харчових продуктах |
Authors |
Денисенко, А.П.
|
ORCID | |
Keywords |
крохмаль крахмал starch модифікація модификация modification види крохмалю виды крахмала kind starch харчові продукти пищевые продукты foods |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2015 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/43947 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Денисенко, А.П. Використання модифікованих крохмалей у сучасних харчових продуктах [Текст] / А.П. Денисенко; кер. Ю.В. Ліцман // Перший крок у науку: матеріали VІІ студентської конференції, м. Суми, 20 грудня 2015 р. / Відп. за вип. М.Б. Оприско. — Суми: СумДУ, 2015. — С. 91. |
Abstract |
Крохмаль – це полісахарид, який містить амілозу, яка є біополімером нерозгалуженої будови та амілопектин - розгалуженої будови. В амілозі залишки α-D-глюкопіранози сполучені (1→4)-О-
глікозидними зв’язками, а в амілопектині наявні також (1→6)-О-глікозидні зв’язки. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ЕлІТ) |
Views

1

1

1

7613

1

37620

4768745

1

671

1

1

440688

221685

21372922

440686
Downloads

1

1

21372919

1

1

1

1

15455203

1

15455207

5
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Denysenko_starch.pdf | 333.72 kB | Adobe PDF | 52283341 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.