Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/45157
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Визначення залишкової кількості антибіотиків в продуктах харчування тваринного походження |
Authors |
Бірюкова, К.І.
Браткова, О.Ю. |
ORCID | |
Keywords |
антибіотики антибиотики antibiotics продукти харчування продукты питания food продукти тваринного походження продукты животного происхождения animal products |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2016 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/45157 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Бірюкова, К.І. Визначення залишкової кількості антибіотиків в продуктах харчування тваринного походження [Текст] / К.І. Бірюкова, О.Ю. Браткова // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини : збірник тез доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 21-22 квітня 2016 р. / Н.В. Деміхова. — Суми : СумДУ, 2016. — Т.1. — С. 92. |
Abstract |
Актуальність: У наш час продукти тваринного походження, на жаль, є джерелом не тільки поживних та корисних речовин, необхідних нашому організму, а також додатково таких шкідливих речовин, як антибіотики, гормональні препарати.
Мета: вивчити вміст антибіотиків в продуктах тваринного походження. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (НН МІ) |
Views

1

76343569

1

2

1671040

1

1

495236

1

1

1857

1

1

13731556

5693686

523017611

1255640690
Downloads

1

1671040

11137

1

1

1

1

1

41018628

1

411349099

23
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Biriukova_Bratkova.pdf | 634.78 kB | Adobe PDF | 454049934 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.