Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/46001
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | К вопросу создания базы технико-экономических показателей качества упаковки |
Authors |
Мищенко, М.С.
Ivchenko, Oleksandr Volodymyrovych Вощенко, М.О. |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-4274-7693 |
Keywords |
показатели качества показники якості quality indicators упаковка packaging качество якість quality |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2016 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/46001 |
Publisher | Сумский государственный университет |
License | |
Citation | Мищенко, М.С. К вопросу создания базы технико-экономических показателей качества упаковки [Текст] / М.С. Мищенко, А.В. Ивченко, М.О. Вощенко // Сучасні технології у промисловому виробництві: матеріали та програма ІV Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції, м. Суми, 19-22 квітня 2016 р.: у 2-х ч. / Редкол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми: СумДУ, 2016. - Ч.1. - С. 69-70. |
Abstract |
Одним из основных вопросов любого производителя является вопрос, связанный с сохранностью и транспортированием продукции. Этот вопрос всегда волновал «человека разумного». Достойный «ответ» был найден приблизительно 6 тысячелетий назад. Им оказалась упаковка. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views
Belgium
1
Canada
1
China
7
France
5
Germany
1794
Ireland
34073
Japan
1
Lithuania
1
Netherlands
4483
Poland
7
Russia
3
Serbia
1
Singapore
9703166
Sweden
1
Ukraine
1210305
United Kingdom
609636
United States
6632541
Unknown Country
1210304
Downloads
China
1
France
2
Germany
3
Ireland
1
Japan
1
Lithuania
1
Poland
4
Portugal
1
Singapore
1
Turkey
1
Ukraine
3561917
United Kingdom
1
United States
3561917
Unknown Country
5
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Myshchenko_pokazately_kachestva.pdf | 520.05 kB | Adobe PDF | 7123856 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.