Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/46047
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Шляхи інтенсифікації хіміко-термічної обробки
Authors Ніколаєнко, А.С.
ORCID
Keywords інтенсифікація
интенсификация
intensification
хіміко-термічна обробка
химико-термическая обработка
Type Conference Papers
Date of Issue 2016
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/46047
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Ніколаєнко, А.С. Шляхи інтенсифікації хіміко-термічної обробки [Текст] / А.С. Ніколаєнко; наук. кер. Гапонова О.П. // Сучасні технології у промисловому виробництві: матеріали та програма ІV Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції, м. Суми, 19-22 квітня 2016 р.: у 2-х ч. / Редкол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми : СумДУ, 2016. - Ч.1. - С. 96.
Abstract Хіміко-термічна обробка (ХТО) – це процес зміни хімічного складу, мікроструктури і властивостей поверхневого шару деталі в певному напрямку. Її мета – зміцнення поверхневих шарів сталі (підвищення твердості, втомної міцності, зносостійкості і т. п.), зміна фізико-хімічних та інших властивостей (корозійної стійкості, жаростійкості і т.д.).
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Canada Canada
1
China China
1
France France
788
Germany Germany
4
Indonesia Indonesia
1
Ireland Ireland
3234550
Lithuania Lithuania
1
Mongolia Mongolia
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
404022
United Kingdom United Kingdom
209289
United States United States
6461825
Unknown Country Unknown Country
404021

Downloads

China China
1
Germany Germany
3
Indonesia Indonesia
10714506
Ireland Ireland
1
Lithuania Lithuania
1
Peru Peru
1
Russia Russia
3
Ukraine Ukraine
1183741
United Kingdom United Kingdom
209290
United States United States
2209146
Unknown Country Unknown Country
8
Vietnam Vietnam
1

Files

File Size Format Downloads
Nikolaienko_intensyfikatsiia.pdf 419.27 kB Adobe PDF 14316702

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.