Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/46354
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Використання методології структуризації функції якості для маркетингового тестування вимог до нової продукції |
Authors |
Nahornyi, Yevhen Ihorovych
![]() |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0003-0756-8398 |
Keywords |
нова продукція новая продукция new products маркетингове тестування маркетинговое тестирование test marketing |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2016 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/46354 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | Copyright not evaluated |
Citation | Нагорний, Є.І. Використання методології структуризації функції якості для маркетингового тестування вимог до нової продукції [Текст] / Є.І. Нагорний // Системи розроблення та поставлення продукції на виробництво : матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 17 20 травня 2016 р. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, К.О. Дядюра. - Суми : СумДУ, 2016. - С. 25-26. |
Abstract |
Практика показує, що комерційні невдачі нових товарів пояснюються
тими обставинами, що при їх розробці не завжди враховуються споживчі
вимоги, які пред’являються до продукту. Тому набуває актуальності розробка
дієвого механізму залучення до процесу проектування продукції її майбутніх
споживачів. В якості такого механізму може виступати методологія
структуризації функції якості (СФЯ), яка є одним з головних інструментів
маркетингового тестування нової продукції і дозволяє враховувати
найважливіші вимоги споживачів при плануванні і проектуванні продукту. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ТеСЕТ) |
Views

1

1

1

1

2

1

33815

3

1

611

1

337149

57445

1103330

3177175

1
Downloads

1

1

3662

1

1

1

337150

1

1644810

22
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Nagornyj_product.pdf | 972.17 kB | Adobe PDF | 1985650 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.