Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/46521
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Впровадження новітніх інформаційних технологій, як спосіб скорочення витрат банківської установи
Authors Tolbatov, Andrii Volodymyrovych
Глуходід, Н.Ю.
ORCID
Keywords інформаційні технології
информационные технологии
information technologies
банк
bank
Type Conference Papers
Date of Issue 2016
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/46521
Publisher Cумський державний університет
License
Citation Толбатов, А.В. Впровадження новітніх інформаційних технологій, як спосіб скорочення витрат банківської установи [Текст] / А.В. Толбатов, Н.Ю. Глуходід // Інформатика, математика, автоматика: матеріали та програма науково-технічної конференції, м. Суми, 18-22 квітня 2016 р. / Відп. за вип. С.І. Проценко. - Суми: СумДУ, 2016. - С. 152.
Abstract У сучасних ринкових умовах конкурентоспроможність банку є вирішальним фактором успішності та надійності його роботи. Тому доцільним є розширення кола доступних операцій та послуг саме у системах віддаленого банкінгу.
Appears in Collections: Наукові видання (ЕлІТ)

Views

Argentina Argentina
1
Canada Canada
2
China China
5
France France
4
Germany Germany
1125
Greece Greece
13489
Ireland Ireland
53206
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
2249
Romania Romania
1
Serbia Serbia
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
521552
United Kingdom United Kingdom
265272
United States United States
4321225
Unknown Country Unknown Country
521551
Venezuela Venezuela
1

Downloads

China China
106409
France France
3
Germany Germany
3
Lithuania Lithuania
1
Mexico Mexico
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
1564300
United Kingdom United Kingdom
8993
United States United States
2942763
Unknown Country Unknown Country
13

Files

File Size Format Downloads
Tolbatov_informatsiini_tekhnolohii.pdf 451.88 kB Adobe PDF 4622487

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.