Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47002
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Експертне оцінювання як інструмент кваліметрії для розроблення класифікатора тестових завдань
Authors Konovalova, Nataliia Oleksandrivna
ORCID
Keywords експертне оцінювання
экспертная оценка
expert assessment
тестові завдання
тестовые задания
tests
Type Conference Papers
Date of Issue 2016
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47002
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Коновалова, Н.О. Експертне оцінювання як інструмент кваліметрії для розроблення класифікатора тестових завдань [Текст] / Н.О. Коновалова// Сучасні технології у промисловому виробництві: матеріали та програма ІV Всеукраїнської міжвузівської науково-технічної конференції, м. Суми, 19-22 квітня 2016 р.: у 2-х ч. / Редкол.: О.Г. Гусак, В.Г. Євтухов. - Суми: СумДУ, 2016. - Ч.1. - С. 58.
Abstract Методу експертного оцінювання присвячено багато праць. В основі цього методу експерти виступають в якості «вимірювального приладу». Тому до членів експертної групи висувається ряд вимог, основною з яких є достатній ступінь компетентності.
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Argentina Argentina
1
Canada Canada
1
China China
1599607
Germany Germany
2
Greece Greece
1
Ireland Ireland
8193
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
1
Singapore Singapore
2541889
Thailand Thailand
1
Ukraine Ukraine
109699
United Kingdom United Kingdom
57354
United States United States
5083778
Unknown Country Unknown Country
109698

Downloads

China China
5083777
France France
1
Germany Germany
2541888
Greece Greece
1
Kenya Kenya
1
Lithuania Lithuania
1
Malaysia Malaysia
1
Ukraine Ukraine
328676
United Kingdom United Kingdom
57355
United States United States
5083779
Unknown Country Unknown Country
1

Files

File Size Format Downloads
Konovalova_ekspertne_otsiniuvannia.pdf 441.73 kB Adobe PDF 13095481

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.