Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47159
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title До питання подрібнення зерна ударно-відбивним подрібнювачем
Authors Сердюк, В.В.
Плавинський, В.І.
ORCID
Keywords подрібнення зерна
измельчение зерна
grinding grain
енергоємність
энергоемкость
energy consumption
Type Conference Papers
Date of Issue 2016
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47159
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Сердюк, В.В. До питання подрібнення зерна ударно-відбивним подрібнювачем [Текст] / В.В. Сердюк, В.І. Плавинський // Системи розроблення та поставлення продукції на виробництво : матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 17-20 травня 2016 р. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, К.О. Дядюра. - Суми : СумДУ, 2016. - С. 170-171.
Abstract У технології приготування кормів найважливішим процесом є подрібнення зерна, що зумовлено вимогами фізіології годування тварин. З найбільшою ефективністю кормові ресурси можна використовувати лише у переробленому вигляді. В результаті подрібнення корму створюються більш сприятливі умови до прискорення процесів травлення та засвоювання поживних речовин. В інженерному відношенні подрібнення зерна, є енергоємний процес.
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Australia Australia
1
Canada Canada
1
China China
1
France France
1
Germany Germany
3
Greece Greece
3521
Indonesia Indonesia
1
Ireland Ireland
110322
Japan Japan
1
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
704
Ukraine Ukraine
728124
United Kingdom United Kingdom
365293
United States United States
3816975
Unknown Country Unknown Country
10

Downloads

China China
193025
Germany Germany
55238
Indonesia Indonesia
2
Lithuania Lithuania
1
Russia Russia
703
Thailand Thailand
1
Ukraine Ukraine
1401008
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
3816974
Unknown Country Unknown Country
3

Files

File Size Format Downloads
Serdiuk_Plavynskyj.pdf 1.1 MB Adobe PDF 5466956

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.