Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47174
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Підвищення ефективності переробки сировини у вовчках
Authors Філімонова, Н.В.
Батраченко, О.В.
Філімонов, С.О.
ORCID
Keywords вовчки
підвищення ефективності
повышение эффективности
increase efficiency
переробка сировини
переработка сырья
processing of raw materials
Type Conference Papers
Date of Issue 2016
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47174
Publisher Сумський державний університет
License
Citation Філімонова, Н.В. Підвищення ефективності переробки сировини у вовчках [Текст] / Н.В. Філімонова, С.О. Філімонов, О.В. Батраченко // Системи розроблення та поставлення продукції на виробництво : матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 17-20 травня 2016 р. / Ред.кол.: О.Г. Гусак, К.О. Дядюра. - Суми : СумДУ, 2016. - С. 177-179.
Abstract Вовчки входять до складу технологічних ліній переважної більшості м’ясопереробних підприємств. Вони призначені для подрібнення кускового м’яса до стану фаршу. Одним з актуальних питань розвитку цих машин залишається підвищення їх питомої продуктивності.
Appears in Collections: Наукові видання (ТеСЕТ)

Views

Australia Australia
1
Canada Canada
1
China China
3407
Germany Germany
2
Greece Greece
6814
Ireland Ireland
40313
Italy Italy
1
Kazakhstan Kazakhstan
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
568
Romania Romania
1
Saudi Arabia Saudi Arabia
1
Singapore Singapore
1
Ukraine Ukraine
534824
United Kingdom United Kingdom
268548
United States United States
2859238
Unknown Country Unknown Country
534823

Downloads

China China
1
France France
1
Germany Germany
80624
Indonesia Indonesia
1
Lithuania Lithuania
1
Norway Norway
1
Peru Peru
1
Ukraine Ukraine
1469932
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
4248545
Unknown Country Unknown Country
30

Files

File Size Format Downloads
Filimonova_Batrachenko.pdf 1.19 MB Adobe PDF 5799138

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.