Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47182
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Моделирование формирования плотности углеродных композитов при газификации
Authors Иванов, В.И.
Скачков, В.А.
Нестеренко, Т.Н.
Мосейко, Ю.В.
ORCID
Keywords вуглецеві композити
carbon composite
углеродные композиты
газифікація
gasification
газификация
Type Conference Papers
Date of Issue 2016
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47182
Publisher Сумский государственный университет
License
Citation Моделирование формирования плотности углеродных композитов при газификации [Текст] / В.А. Скачков, В.И. Иванов, Т.Н. Нестеренко, Ю.В. Мосейко // Освіта, наука та виробництво: розвиток і перспективи : матеріали І Всеукраїнської науково-методичної конференції, м. Шостка, 21 квітня 2016 р. - Суми : СумДУ, 2016. - С. 169-170.
Abstract При пиролитическом уплотнении углеродных композитов большое значение имеет пористая структура. Высокая эффективность изотермического метода пиролитического уплотнения предполагает наличие профилированной пористости, которую обеспечивают расчетные параметры процесса газификации углеродных композитов.
Appears in Collections: Наукові видання (ШІ)

Views

Algeria Algeria
1
Australia Australia
1
Canada Canada
1
China China
2655
Denmark Denmark
1
France France
1
Germany Germany
3
Greece Greece
5307
Ireland Ireland
62286
Israel Israel
1
Italy Italy
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
1699761
United Kingdom United Kingdom
850765
United States United States
17852898
Unknown Country Unknown Country
22173444

Downloads

China China
2
Fiji Fiji
1
Germany Germany
3
Jordan Jordan
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
1
Philippines Philippines
1
Russia Russia
1
Ukraine Ukraine
4891258
United Kingdom United Kingdom
1770
United States United States
17852897
Unknown Country Unknown Country
4

Files

File Size Format Downloads
Skachkov_Kompozytu.pdf 1.1 MB Adobe PDF 22745940

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.