Please use this identifier to cite or link to this item:
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47760
Or use following links to share this resource in social networks:
Tweet
Recommend this item
Title | Методологічні підходи до визначення якості позанавчальної діяльності студентів |
Authors |
Oprysko, Olha Bohdanivna
Diadiura, Kostiantyn Oleksandrovych Panchenko, Vitalii Oleksandrovych |
ORCID |
http://orcid.org/0000-0002-7575-9711 http://orcid.org/0000-0001-9228-4888 |
Keywords |
вища освіта высшее образование higher education якість освіти качество образования quality of education |
Type | Conference Papers |
Date of Issue | 2016 |
URI | http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47760 |
Publisher | Сумський державний університет |
License | |
Citation | Оприско, О.Б. Методологічні підходи до визначення якості позанавчальної діяльності студентів [Текст] / О.Б. Оприско, К.О. Дядюра, В.О. Панченко // Шляхи вдосконалення позааудиторної роботи студентів : матеріали науково-методичної конференції, м. Суми, 28-29 квітня 2016 р. / Відп. за вип. С.І. Проценко; За заг. ред. Л.В. Однодворець та І.М. Пазухи. - Суми : СумДУ, 2016. - С. 71. |
Abstract |
Закон України «Про вищу освіту» визначає якість вищої освіти як рівень здобутих особою компетентностей (знань, умінь, навичок тощо). При цьому якістю освітньої діяльності вищого навчального закладу є рівень організації освітнього процесу, який забезпечує здобуття особами якісної вищої освіти, тобто сукупності зазначених компетентностей. |
Appears in Collections: |
Наукові видання (ЕлІТ) |
Views
Canada
1
China
67
France
2
Germany
5
Greece
7141
Ireland
49991
Italy
1
Lithuania
1
Ukraine
1124783
United Kingdom
533229
United States
14733256
Unknown Country
1124782
Uruguay
1
Downloads
Germany
3
Lithuania
1
Malaysia
1
Ukraine
3373235
United Kingdom
1
United States
9053245
Unknown Country
2
Files
File | Size | Format | Downloads |
---|---|---|---|
Oprysko_Diadiura _Panchenko.pdf | 442.09 kB | Adobe PDF | 12426488 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.