Please use this identifier to cite or link to this item: http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47898
Or use following links to share this resource in social networks: Recommend this item
Title Підвищення якості дистанційного навчання за рахунок сучасних IT-технологій
Authors Сусик, А.О.
ORCID
Keywords дистанційне навчання
дистанционное обучение
distance learning
информационные технологии
информационные технологии
інформаційні технології information technology
электронное обучение
електронне навчання
e-learning
Type Conference Papers
Date of Issue 2016
URI http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/47898
Publisher Cумський державний університет
License
Citation Сусик, А.О. Підвищення якості дистанційного навчання за рахунок сучасних IT-технологій [Текст] / А.О. Сусик; наук. кер. В.Г. Концевич // Інформатика, математика, автоматика : матеріали та програма науково-технічної конференції, м. Суми, 18-22 квітня 2016 р. / Відп. за вип. С.І. Проценко. - Суми : СумДУ, 2016. - С. 113.
Abstract В наш час електроніки та інформаційних технологій широкого розповсюдження набуває дистанційне навчання (ДН): онлайн-курси, самостійне навчання за програмами університетів тощо. Основний відсоток займає саме вивчення матеріалу за допомогою комп‘ютера, що отримало назву E-learning (Електронне навчання).
Appears in Collections: Наукові видання (ЕлІТ)

Views

Australia Australia
1
Canada Canada
2
China China
2
France France
2
Germany Germany
2
Greece Greece
1
Ireland Ireland
28931
Israel Israel
1
Lithuania Lithuania
1
Netherlands Netherlands
557
Sweden Sweden
1
Thailand Thailand
1
Ukraine Ukraine
225871
United Kingdom United Kingdom
113493
United States United States
2457388
Unknown Country Unknown Country
225870

Downloads

China China
43396
Germany Germany
3
Indonesia Indonesia
1
Lithuania Lithuania
1
Ukraine Ukraine
673179
United Kingdom United Kingdom
1
United States United States
3052125
Unknown Country Unknown Country
2

Files

File Size Format Downloads
Susyk_e-leaning.pdf 480.06 kB Adobe PDF 3768708

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.